Benjamin Netanyahu, pus sub acuzare pentru corupție

145
Benjamin Netanyahu, pus sub acuzare pentru corupție - benjaminnetanyahu94381000-1543753845.jpg

Articole recomandate

Poliția din Israel a recomandat punerea sub acuzare a prim-ministrului Benjamin Netanyahu și a soției sale, Sara, pentru fraudă și dare de mită, scrie BBC. Ei sunt suspectați că au făcut favoruri firmei de telecomunicații Bezeq unei atitudini pozitive în media pentru cei doi. Netanyahu a negat acuzațiile. Procurorul general al Israelului va trebui să decidă acum dacă îl va pune sub acuzare pe Netanyahu.

Într-un comunicat emis duminică, Netanyahu a afirmat: "Aceste recomandări au fost decise înainte să înceapă investigația".

"Sunt sigur că în acest caz autoritățile relevante, după ce vor analiza situația, vor ajunge la aceeași concluzie: că nu a fost nimic", a adăugat el.

În februarie, poliția a recomandat punerea sub acuzare a lui Netanyahu în alte două investigații de corupție. El a numit acele acuzații ca fiind "fără nicio bază".

Presa din Israel informează că Netanyahu a fost chestionat în repetate rânduri de investigatori.

Netanyahu se află la conducerea unei coaliții de guvernare fragile, dar este încrezător că investigațiile nu vor duce la alegeri anticipate. Următorul scrutin este programat pentru noiembrie 2019. Acesta este al doilea mandat de premier al lui Netanyahu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7284 secunde