X
X
Mai multe ştiri online:

Bebeluș înfrigurat, găsit la frontiera României cu Serbia

Ştire online publicată Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița, județul Caraș Severin, au depistat la frontiera cu Serbia cinci cetățeni din Irak, patru adulți si un copil care au încercat să intre ilegal în România.


Acționând în baza unor informații, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița – I.T.P.F. Timișoara au declanșat o acțiune specifică pe linia combaterii migrației ilegale în zona de competență. Astfel, în urma acțiunii au depistat pe raza localității de frontieră Mercina patru persoane si un minor, cetățeni străini, care se deplasau de la frontiera cu Serbia spre interiorul țării.

Bebelușul avea doar câteva luni și, din cauza vremii de afară, era tot înfrigurat. 


Întrucât nu își justificau prezența în zona de frontieră, persoanele în cauză au fost duse la sediul Poliției de Frontieră Oravița pentru cercetări.

"În cadrul verificărilor preliminare s-a stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Irak, doi bărbați si două femei, cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani, precum și un copil în vârstă de 1 an. La cercetări, aceștia au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenția de a ajunge în Germania", spun autoritățile. Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2892 secunde