Bebeluș de cinci luni mort după ce un sinucigaș s-a aruncat de la etaj și a căzut peste el

656
Bebeluș de cinci luni mort după ce un sinucigaș s-a aruncat de la etaj și a căzut peste el - acc-1612619443.jpg

Articole recomandate

Un bebeluș în vârstă de doar opt luni a murit după ce a fost pur și simplu zdrobit de un bărbat care a decis să-și ia zilele aruncându-se de la etaj. Cazul șocant s-a petrecut în Rusia. Sinucigașul s-a aruncat de la etajull 17 al unei clădiri.


Acesta a căzut exact peste căruțul copilului și a murit pe loc. Bebelușul a decedat ulterior. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se observă cum mama copilului se afla pe stradă, în fața unui bloc, și împingea căruciorul fără să bănuiască nicio clipă grozăvia car avea să se întâmple.


La un moment dat, aceasta vrea să traverseze strada, însă fix atunci corpul bărbatului se prăbușește peste căruciorul în care se afla bebelușul, potrivit Daily Mail.


Impactul a fost extrem de puternic, iar cărucioru a fost complet strivit. Micuțul a ajuns pe trotuar.


Când a văzut ce s-a întâmplat, femeia s-a dus să-și ridice copilul de pe jos, timp în care bărbatul zăcea într-o baltă de sânge în apropiere.


Martorii au chemat imediat o ambulanță. Bebelușul a fost preluat de medici spre spital, însă, din nefericire, acesta a murit în ambulanță.


„Omul care a căzut pe cărucior a murit. Bebelușul de cinci luni, care se afla în cărucior, a decedat în ambulanță”, a confirmat o sursă de poliție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.96 secunde