BBC: A fost furat cel mai mare iepure din lume

Marţi, 13 Aprilie 2021, 11:30
2252
Poliţia britanică a lansat un apel adresat martorilor în urma furtului, în Anglia, a deţinătorului recordului pentru ''cel mai mare iepure din lume'', înscris în Guinness World Records, pentru recuperarea căruia proprietara oferă o recompensă, relatează BBC.


Potrivit forţelor de ordine, Darius, un iepure continental de 1,29 metri lungime, a fost furat în noaptea de sâmbătă spre duminică din incinta sa din grădina proprietarilor, situată în Stoulton, Worcestershire. Proprietara iepurelui, Annette Edwards, a promis într-un mesaj publicat pe Twitter o recompensă de 1.000 de lire sterline pentru returnarea animalului, precizând că Darius - în vârstă de 11 ani, conform presei britanice - este prea bătrân pentru reproducere.


''Fiecare animal este un individ care nu poate fi înlocuit'', a declarat pentru Daily Telegraph Annette Edwards, în vârstă de 68 de ani, fost model Playboy.


Potrivit proprietarei, din cauza vârstei înaintate, Darius are o dietă specială în lipsa căreia riscă să moară. Darius a fost declarat ''cel mai mare iepure în viaţă'' în 2010, potrivit site-ului Guinness World Records.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.1818 secunde