Barack Obama: Asigurarea securității la Jocurile Olimpice, o provocare uriașă pentru Rusia

97
Barack Obama: Asigurarea securității la Jocurile Olimpice, o provocare uriașă pentru Rusia - barackobama-1391769551.jpg

Articole recomandate

Președintele american, Barack Obama, a declarat că Rusia va face față "provocării uriașe" de a preveni comiterea vreunui atentat în perioada desfășurării Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, care se deschid vineri.


"Rușii vor face față provocării uriașe de a preveni orice fel de act terorist sau de violență (...). Ei au investit multe resurse în acest scop", a subliniat Obama într-un interviu pentru NBC.


"Comunicăm constant cu ei, la nivelurile forțelor de ordine, armatei și serviciilor de informații", a precizat liderul american.


"Lucrăm în permanență cu ei pentru a ne asigura că, atât atleții noștri, cât și persoanele care doresc să asiste la Jocuri sunt în siguranță", a insistat el.


Mai devreme, Agenția americană pentru Securitatea Transporturilor (TSA) a anunțat că a interzis temporar, începând de joi, transportarea de lichide, geluri sau sprayuri de către pasagerii aerieni care vor pleca din Statele Unite spre Rusia.


Cu o zi înainte, Executivul american a avertizat companiile aeriene care efectuează zboruri spre Rusia că teroriști ar putea ascunde explozivi în interiorul tuburilor de pastă de dinți, scrie Mediafax.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6082 secunde