Barack Obama: Acest individ nu este calificat pentru funcția de președinte

167
Barack Obama: Acest individ nu este calificat pentru funcția de președinte - barackobama2016sotu5-1473407072.jpg

Articole recomandate

Barack Obama și Hillary Clinton reacționează dur după atacul lui Donald Trump. Candidatul republican l-a laudat pe președintele rus, despre care a afirmat că este un lider mai bun decât Obama. Președintele american susține că Donald Trump este necalificat pentru a-l înlocui în funcția de șef de stat. De asemenea, și Hillary Clinton consideră că miliardarul republican face declarații periculoase și înfricoșătoare, digi24.ro.


Barack Obama, președintele SUA: "Nu cred că tipul este calificat să fie președinte și de fiecare dată când vorbește, această opinie se confirmă. În timpul campaniei electorale, comportamente care în vremuri normale ar fi considerate complet inacceptabile și scandaloase, devin normale."

Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidențiale: "L-a lăudat pe omul puternic din Rusia, Vladimir Putin, și chiar a făcut gestul uimitor de a sugera că îl preferă pe președintele rus președintelui american. Nu este doar lipsit de patriotism. Nu e doar o insultă la adresa președinției și a celui care o deține. Este înfricoșător. Este periculos."



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6605 secunde