Bani rusești pentru partidul Liga? Salvini: "Suntem incomozi pentru unii"

133
Bani rusești pentru partidul Liga? Salvini:

Articole recomandate

Procuratura din Milano a deschis o investigație privind o posibilă finanțare ilegală din Rusia a partidului de extremă dreapta Liga condus de ministrul de Interne, Matteo Salvini, negată de acesta din urmă, relatează agenția EFE.

"Zero, zero. Oricine ar spune contrariul minte. Suntem incomozi pentru unii, acest lucru este evident pentru mine", a spus Salvini într-unul din obișnuitele sale mesaje video transmise în direct pe Facebook.

"În Europa, se distribuie posturi pentru toți, mai puțin pentru Liga, partidul cel mai votat în Europa, pentru că suntem rasiști, populiști, luăm bani direct de la Rusia, de la SUA, din Africa, din Groenlanda", adaugă el, ironic, justificând astfel acțiunile împotriva sa.

Salvini a mai spus că, de când a preluat puterea în Italia, cu puțin mai mult de un an în urmă, a primit peste o sută de amenințări cu moartea, primind recent și o pungă cu gloanțe.

Investigația privind presupusa finanțare din Rusia survine după publicarea de către săptămânalul italian L’Espresso și portalul de știri american Buzzfeed a unor relatări despre o întâlnire între apropiați ai lui Salvini și funcționari ai Kremlinului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0586 secunde