Bănci în formă de "rinichi" în curtea Bisericii Negre din Braşov

321
Bănci în formă de

Articole recomandate

În curtea Bisericii Negre din Braşov au fost amplasate mai multe bănci sub forma unor obiecte abstracte. Turiştii şi localnicii le asociază cu rinichii sau cu boabele de fasole. 


Potrivit Antena3, părerile sunt împărţite, însă important este că oamenii le consideră comode.


şa arată faimoasele bănci din oţel din curtea Bisericii Negre. Turiştii, dar şi localnicii par să fie încântaţi de idee şi încearcă să îşi dea seama ce forme au băncile.

"La noi, în zona Moldovei ca să vă spun sincer, arată ca un caltaboş, aşa se face la noi, din porc. Vara cred ca e foarte bine că e răcoros, dar iarna cam îngheaţă blugii", spune un turist.


"Este ideea unui artist cunoscut, sculptorul Virgil Scripcariu, care a propus un ansamblu de şezut mai ludic, care se adresează copiilor. Ca şi celelate elemente fac parte din acest test. Proprietarul poate spune care este perioada pentru care testul acesta se desfăşoară, cu un aviz de la Ministerul Culturii. Cert este că din punctul meu de vedere, ca şi arhitect, tot ce ţine de paviment, ar avea nevoie de un an de zile să stea acolo, ca să vedem pe parcursul fiecărui anotimp", a spus Johannes Bertleff, arhitect.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3826 secunde