Avionul cu 116 persoane la bord, găsit prăbușit în mare

253
Avionul cu 116 persoane la bord, găsit prăbușit în mare - accidentaviatic-1496919897.jpg

Articole recomandate

Un avion care avea la bord 116 oameni a dispărut de pe radare, în Myanmar, miercuri de dimineață la ora locală 13:35, anunță AFP, citând surse oficiale din țara asiatică. Contactul cu aeronava a fost pierdut în jurul orei locale 13:35 (07:05 GMT), în timp ce aceasta survola regiunea Dawei, din sud-estul statului Myanmar.

Autoritățile din Myanmar au anunțat localizarea în Marea Andaman a unor resturi dintr-un avion militar dispărut mai devreme de pe radare și care avea peste o sută de persoane la bord.

Ieri însă, aceeași sursă spune că a găsit întreaga epavă a avionului militar care a dispărut de pe ecranele radarelor, relatează AFP. "Comunicarea (cu avionul) s-a pierdut în jurul orei 13:35 (07:05 GMT) (...) Sunt în desfășurare operațiuni de căutare și salvare, cu ajutorul avioanelor și navelor militare", anunța, imediat după dispariție, pe Facebook generalul Min Aung Hlaing.

O sursă aeroportuară a precizat pentru agenția France Presse că din cele 116 persoane aflate la bord 105 sunt pasageri și 11 membri ai echipajului. Majoritatea pasagerilor sunt familii ale militarilor.

Armata nu a făcut nicio precizare în legătură cu eventuali supraviețuitori, mai scrie AFP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6643 secunde