Aurescu participă la reuniunea informală a miniștrilor de Externe din statele UE

108
1
Aurescu participă la reuniunea informală a miniștrilor de Externe din statele UE - bogdanaurescuseintoarcedeurgenai-1441350510.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, participă vineri și sâmbătă, la Luxemburg, la reuniunea informală a miniștrilor de Externe din statele membre ale UE (tip Gymnich).

Potrivit unui comunicat al MAE, discuțiile miniștrilor se vor concentra pe teme de actualitate precum: Vecinătatea Estică a UE, în principal evoluțiile recente din Ucraina și relațiile cu Federația Rusă, procesul de pace din Orientul Mijlociu, relațiile Uniunii cu Iranul și criza migranților. Președintele Comisiei de politică externă a Parlamentului European, Elmar Brok, este invitat să participe la prima parte a reuniunii. 

O atenție specială va fi acordată stadiului proceselor de reformă din statele din Vecinătatea Estică, în special Republica Moldova, Georgia și Ucraina, situației de securitate din estul Ucrainei și măsurilor necesare în vederea implementării neîntârziate de către părți a acordurilor de la Minsk. Vor fi analizate modalitățile optime de utilizare a Parteneriatului Estic și Politicii Europene de Vecinătate în sprijinul avansării proceselor de reformă, inclusiv în gestionarea aspectelor ce privesc securitatea comună, precizează MAE. 

Comentează știrea

costy
4 septembrie 2015
afaceri

Usor de castigat! Esti dornic sa castigi mai multi bani? Iti doresti chiar independenta financiara? Alatura-te acum echipei noastre si invata pas cu pas procedura simpla prin care poti ajunge la castiguri chiar si din prima luna, fara sa fie nevoie sa recrutezi oameni in retele, fara multe batai de cap! Trebuie doar sa ma contactezi cat mai repede la adresa mea de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 05 Aprilie 2015
Stire din Actual : ROMÂN RĂPIT DE TERORIȘTI!
Pagina a fost generata in 1.4616 secunde