Au piratat sisteme informatice guvernamentale, dar Casa Albă îi ține la secret

364
1
Au piratat sisteme informatice guvernamentale, dar Casa Albă îi ține la secret - 1096355069-1428569303.jpg

Articole recomandate

Casa Albă a precizat că nu este în interesul SUA să facă publică identitatea celor ce au piratat sisteme informatice guvernamentale în octombrie anul trecut, care, potrivit CNN, ar fi cetățeni ruși, informează joi AFP. 



'Anchetatorii noștri au ajuns la concluzia că nu este în interesul nostru să facă publică entitatea care ar putea fi responsabilă', a declarat Josh Earnest, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Întrebat despre motivele pentru care Administrația americană ar refuza să-i acuze public pe autorii acestui atac informatic, în condițiile în care Washingtonul a acuzat oficial Coreea de Nord că ar fi piratat Sony anul trecut, Earnest a declarat că 'în acel caz, FBI a stabilit că am putea fi mai eficienți în a le cere socoteală nord-coreenilor pentru vandalismul cibernetic comis împotriva companiei Sony dacă îi vom numi (pe autori)'.


Comentează știrea

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3498 secunde