ATENTAT MANCHESTER / Salman Abedi a cumpărat singur componentele pentru bombă

332
ATENTAT MANCHESTER / Salman Abedi a cumpărat singur componentele pentru bombă - salmanabedi-1496225354.jpg

Articole recomandate

Salman Abedi, autorul atacului sinucigaș de la Manchester Arena, a cumpărat singur toate componentele pentur bomba folosită în atacul de săptămâna trecută, potrivit autorităților britanice, citate de BBC News.


Poliția britanică încearcă să afle toate mișcările făcute de Salman Abedi înainte de atacul din 22 mai, soldat cu 22 de morți. 


Se pare că teroristul a cumpărat singur aproape toate componentele pentru bombă, iar toate acțiunile au fost făcute doar de el, în ultimele patru zile înainte de atac.


"Ancheta noastră arată că Abedi a cumpărat cele mai multe componente pentru bombă și se pare că el a comis cele mai multe acțiuni singur în timpul celor patru zile de când a ajuns în țară și până a comis atacul", a declarat unul dintre detectivii care se ocupă de anchetă.


Cu toate acestea, autoritățile trebuie să stabilească dacă acesta făcea parte dintr-o rețea teroristă, așa cum au declarat anumiți oficiali anterior.


Între timp, trei bărbați arestați în legătură cu atentatul de la Manchester Arena au fost eliberați fără să fie acuzați de ceva. 


În total, 16 persoane au fost arestate în urma atacului din 22 mai. Cinci dintre ele au fost eliberate fără nicio acuzație, iar 11 sunt în continuare în custodie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.347 secunde