Atentat Manchester / Încă doi tineri arestați azi, după ample percheziții

137
Atentat Manchester / Încă doi tineri arestați azi, după ample percheziții - atentatmanchester-1495868471.jpg

Articole recomandate

Poliția britanică a arestat încă două persoane, sâmbătă dimineața, în legătură cu atentatul de la Manchester Arena, transmite ABC News.

Polițiștii au arestat doi bărbați, de 20 și 22 de ani, la adresa cărora au fost efectuate percheziții.

În total, 13 persoane au fost arestate în legătură cu atentatul sinucigaș, de luni seara, de la Manchester Arena, în urma căruia 22 de persoane și-au pierdut viața și alte 64 au fost rănite. Dintre cei arestați, doi au fost eliberați, iar 11 se află în continuare în custodia poliției. Cei arestați au vârste între 18 și 38 de ani.

Printre cei arestați se află "jucători cheie", iar autoritățile britanice susțin că rețeaua din care făcea parte Salman Abedi a fost dezmembrată în mare parte.

Ancheta britanicilor în legătură cu atacul din Manchester a cunoscut un moment de impas, după ce identitatea autorul atacului a fost dezvăluită în presa americană. Din această cauză, britanicii au suspendat schimbul de informații între poliția britanică și cea americană, însă schimburile au fost reluate după 24 de ore.

La reuniunea NATO care a avut loc pe 25 mai la Bruxelles, președintele american Donald Trump a dat asigurări Marii Britanii că va declanșa o anchetă în legătură cu scurgerile de informații și că cei găsiți vinovați vor fi pedepsiți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5433 secunde