Atac armat la o secție de poliție din Kazahstan

363
Atac armat la  o secție de poliție din Kazahstan - kazahstan-1468846765.jpg

Articole recomandate

Persoane neidentificate au atacat, ieri, o secție de poliție și clădirea serviciilor speciale din Alma Ata, capitala economică a Kazahstanului, fostă republică sovietică din Asia Centrală, relatează AFP.

"Alerta antiteroristă a fost ridicată la nivelul său maxim la Alma Ata după atacurile comise de persoane necunoscute asupra unui post de poliție și a Departamentului Comitetului Securității Naționale", conform unui comunicat oficial.

Cel puțin doi polițiști au fost uciși într-un schimb de focuri cu câțiva atacatori în centrul orașului Alma Ata, capitala economică a Kazahstanului, fostă republică sovietică din Asia Centrală, relatase anterior Reuters.

Conform unei informații apărute anterior, un bărbat cu aspect asiatic, îmbrăcat în negru și cu barbă, a deschis focul dintr-o armă automată în direcția unor polițiști lângă Departamentul Comitetului Securității Naționale, a încercat să oprească o mașină, iar apoi a fugit pe stradă, continuând să tragă.

Presa locală relatase inițial despre un schimb de focuri lângă clădirea secției de poliție din centrul orașului. Site-ul informburo.kz informase despre doi polițiști răniți: unul la gât, celălalt, la stomac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5171 secunde