Atac armat într-un campus universitar

217
Atac armat într-un campus universitar - impuscaturi80049700-1358926081.jpg

Cel puțin două persoane au fost rănite de gloanțe într-un incident armat produs marți într-un campus universitar din Texas, au anunțat mass-media americane, citate de AFP.


Imaginile transmise de televiziunile din SUA arătau mai multe persoane întinse la sol și cel puțin o persoană transportată într-o ambulanță aflată la campusul universitar Lone Star College, din apropierea orașului Houston. ''Știm că s-au tras focuri de armă. Situația la locul incidentului este haotică''', a declarat Vicki Cassidy, responsabil pentru relații cu presa în cadrul universității, citat de publicația Houston Chronicle.

Mai mulți martori au afirmat că incidentul a avut loc în biblioteca universității, unde a intrat un bărbat înarmat. Poliția încearcă să afle dacă a existat și un al doilea atacator. Conducerea universității le-a recomandat studenților, printr-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook, să evacueze campusul, iar cei care aveau programate cursuri după-amiază să nu se prezinte la acestea, completează Agerpres.

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Ianuarie 2013
Stire din Actual : Atac armat la un liceu din California
Pagina a fost generata in 0.3097 secunde