Atac armat în Ierusalim: șase persoane împușcate

187
Atac armat în Ierusalim:  șase persoane împușcate - atacarmatierusalim-1476010856.jpg

Articole recomandate

Cel puțin șase persoane au fost rănite prin împușcare, ieri dimineața, de un atacator care a deschis focul într-o stație de tramvai în Ierusalimul de Est, fiind apoi ucis de poliție, potrivit unor responsabili ai forțelor de ordine și medicali, transmite Reuters, în timp ce AFP vorbește despre patru răniți, citând serviciile de salvare israeliene.

Potrivit poliției, "un terorist" care circula într-un autovehicul în apropierea sediului de poliție din Ierusalimul de Est a deschis focul asupra trecătorilor.

Atacatorul s-a îndepărtat apoi la bordul vehiculului spre un cartier palestinian, unde a fost interceptat de polițiști pe motocicletă, care au reușit să-l "neutralizeze", indică aceeași sursă. Unul dintre polițiști a fost împușcat de atacator.

Două femei se află în stare critică, iar o a treia persoană a suferit leziuni mai ușoare, au indicat serviciile de salvare citate de AFP.

Potrivit Reuters, cel puțin două persoane - un polițist și o trecătoare - sunt în stare critică. Poliția l-a identificat pe atacator drept un palestinian de 39 de ani, din Ierusalimul de Est.

Violențele produse de la începutul lui octombrie 2015 în Teritoriile palestiniene, Israel și la Ierusalim au costat viețile a 232 de palestinieni, 34 de israelieni, doi americani, unui eritrean și unui sudanez, potrivit unui bilanț alcătuit de AFP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1652 secunde