Atac armat fără precedent în Thailanda. Motivațiile criminalului, personale

169
Atac armat fără precedent în Thailanda. Motivațiile criminalului, personale - ddd-1581243438.jpg

Articole recomandate

Atacul armat comis de un soldat în nord-estul țării a făcut 27 de morți, inclusiv autorul, a anunțat duminică prim-ministrul thailandez Prayut Chan-o-cha, notând că este vorba despre un eveniment "fără precedent" în țară, relatează France Presse și DPA, citate de Agerpres.

"Este ceva fără precedent în Thailanda și vreau să fie prima și ultima dată când se întâmplă așa ceva", a declarat el într-o conferință de presă la spitalul din Nakhon Ratchasima, unde au fost evacuate victimele masacrului comis într-un centru comercial din acest oraș, situat în nord-estul țării și de asemenea cunoscut sub numele de Korat. El a adăugat că motivațiile criminalului au fost "personale", legate de un conflict cu comandantul său privind "vânzarea unei case".

În acest briefing de presă, prim-ministrul a confirmat că soldatul thailandez a ucis 26 de persoane și a rănit alte 57 în atacul armat înainte de a fi el însuși împușcat mortal duminică de forțele de securitate. El a mai spus că victimele nu vor trebui să plătească facturile spitalului pentru rănile suferite în atac, toate costurile urmând a fi suportate de guvern.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.268 secunde