Asasinarea ziaristei Viktoria Marinova. Suspectul reținut ar fi un cetățean român

504
Asasinarea ziaristei Viktoria Marinova. Suspectul reținut ar fi un cetățean român - e22e913ec3e44567860524c53bcf5b25-1539082374.jpg
Suspectul reținut de autoritățile bulgare în cazul uciderii ziaristei bulgare Viktoria Marinova ar fi un "cetățean român cu pașaport din Moldova", anunță agenția de știri AP, care precizează că nu este vorba de o informație confirmată oficial, scrie hotnews.ro

Cu puțin timp înainte, poliția anunțase reținerea unui suspect în cazul uciderii ziaristei Victoria Marinova, în vârstă de 30 de ani, care a fost asasinată în localitatea bulgară Ruse în weekendul trecut, transmite Reuters, care citează surse guvernamentale.

"Putem spune că este un suspect reținut", a spus sursa, fără a detalia.

Potrivit cotidianului Dnevnik, citat de topsky.sk, ziarista a fost bătută și violată înainte de a fi ucisă.

Corpul ei a fost găsit într-o zonă greu accesibilă, în niște tufișuri, lângă Dunăre. Potrivit primelor elemente ale anchetei, ziarista a fost strânsă de gât.

Un procuror local, Gheorgi Gheorgiev, a declarat că au fost furate telefonul mobil al victimei, cheile de la mașină, ochelarii și o parte din haine.

Gheorgiev a declarat că sunt avute în vedere câteva ipoteze, pentru a se stabili dacă este vorba despre un atac la întâmplare sau o crimă legată de munca ziaristei. Acesta a refuzat să răspundă dacă există semne de violențe sexuale.

Site-ul de știri Rusemedia.bg, citat de Europa Liberă, scrie că este posibil ca Marinova să fi făcut jogging la momentul atacului, în condițiile în care se antrena pentru o cursă.

Reporter cu experiență vastă în televiziune, Marinova a fost mai mulți ani gazda unei emisiuni de lifestyle și se afla în echipa de conducere a TVN.

Cu câteva luni în urmă, devenise gazda unei emisiuni de investigații intitulate Detector. Una dintre cele mai recente emisiuni a difuzat interviuri legate de fraudarea unor fonduri europene de către companii private.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2123 secunde