Ariana Grande vrea să plătească înmormântările victimelor de la Manchester

Miercuri, 24 Mai 2017, 15:11
188
Artista Ariana Grande a luat legătura cu familiile persoanelor care și-au pierdut viața luni seara, la concertul de la Manchester Arena, pentru a le oferi sprijin financiar, potrivit Daily Record.


Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, s-a întors la casa ei, din Florida la scurt timp după atacul sinucigaș în urma căruia 22 de oameni au murit. Ariana Grande a postat pe pagina sa de Twitter că vrea să ajute familiile victimelor cu cheltuielile de înmormântare.

Ariana Grande a amânat show-urile pe care le avea programate în Marea Britanie, Belgia, Polonia, Germania și Elveția.

Mai multe surse au dezvăluit pentru TMZ.com că Ariana Grande se află în prezent "într-o stare de isterie", în urma atacului terorist de luni seară, și că este incapabilă să mai susțină concerte, notează News.ro. Cântăreața și echipa ei managerială sunt "profund îngrijorați" din cauza chestiunilor de securitate, afirmă aceleași surse.

La câteva ore după tragedia de luni seară, Ariana Grande a publicat un mesaj pe internet. "Sunt distrusă. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte", a scris vedeta americană pe Twitter și Facebook.

Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă după producerea exploziei și au anunțat ulterior că aceasta este în siguranță și nu a fost rănită.Pagina a fost generata in 0.235 secunde