Aproape 20.000 de adolescenți au luat permisul fără să suțină proba practică

493
Aproape 20.000 de adolescenți au luat permisul fără să suțină proba practică - teendriver-1589109024.jpg

Articole recomandate

Aproape 20.000 de adolescenți din statul Georgia nu au mai fost nevoiți să susțină proba practică a examenului auto, relatează CNN, citat de Digi24.


Măsura a fost decisă de autoritățile din stat după ce numărul de cereri pentru susținerea examinării a fost foarte mare, iar evaluarea nu s-a putut susține din cauza pandemiei de coronavirus.


Departamentul de servicii pentru șoferi a anunțat că 19.493 de tineri au primit permisul de când s-a renunțat la testare.


Georgia nu este singurul stat ce a luat o astfel de măsură. Wisconsin a anunțat că va face același lucru pentru adolescenții de 16, respectiv 17 ani începând de luni.


Autoritățile din Wisconsin spun că din cele 16.000 de cereri de teste aflate în așteptare, 10000 vor fi eligibile să obțină permisul fără testare.


Ambele state au măsuri speciale care trebuie îndeplinite pentru a putea obține în acest fel permisul. Una dintre ele este obligația de a fi parcus cel puțin 40 de ore supravegheate în Georgia, respectiv 30 de ore cu părinții sau un instructor în Wisconsin.


Totuși decizia de a avansa în nivel permisele sau de a emite permise noi fără examen practic este considerată de mulți americani foarte periculoasă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5613 secunde