Aplicaţia care îţi spune ce conţine fiecare aliment cumpărat, lansată în România

424
Aplicaţia care îţi spune ce conţine fiecare aliment cumpărat, lansată în România - aplicatie-1637951525.jpg

Articole de la același autor

O aplicaţie unică în lume, care îţi spune ce conţine fiecare aliment cumpărat, a fost lansată în România.


Dintr-o listă de produse, aplicația poate stabili cantitatea totală de sare, zahăr, calorii, dar si E-uri.

”În primul rând, aplicația este gratuită fiind important acest lucru, iar, în momentul în care scanezi codul de bare a unui produs agroalimentar, ai toate informațiile cu privire la ingrediente și informațiile nutriționale, însă ceea ce este cel mai important, numericul de aditivi coloranți, conservanți și citarea acestora.

Cantitatea de sare și de zahăr se poate calcula prin intermediul calculatorului din aplicație care te ajută, fiindcă toate informațiile sunt la suta de grame, iar într-un astfel de produs, poți să găsești la 250-300-500 de grame.


Potrivit Antena3.ro ceea ce este extrem important, legat de reportajul pe care le-ați avut înainte, cei care lucrează de acasă sau din alte țări, pot să-și găsească și să scaneze astfel de produse, în Argentina, Spania , Finlanda ș.a.m.d. și să aibă toate informațiile în limba română.


Este extrem de important să avem decizia la noi și să decidem noi pentru noi, ci nu din mijloace comerciale de publicitate pentru a decide ce cumpăram, mai ales într-o perioadă cum este aceasta cu pandemia, în care trebuie să fim mai sănătoși, mai bine și să avem o imunitate mai bună.

Astfel, scanând produsul avem toate informațiile, știm ce consumăm pentru noi, pentru copii și pentru bunicii noștiri” declară Sorin Mierlea, Preşedinte InfoCons.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5936 secunde