Angela Merkel spune că îi lipsește contactul personal cu colegii

172
Angela Merkel spune că îi lipsește contactul personal cu colegii - angela-1585317885.jpg

Articole recomandate

Cancelarul federal german Angela Merkel susține că îi lipsește contactul personal cu colegii, în condițiile în care ea lucrează de acasă în timpul pandemiei de coronavirus, informează DPA.

În vârstă de 65 de ani, Merkel se află în izolare începând de duminică, după ce a avut contact cu un medic ce a fost mai târziu testat pozitiv pentru Covid-19.

Angela Merkel a spus, în timpul unei conferințe de presă, joi seara, că este în continuare "foarte, foarte ocupată". Ea a detaliat că petrece mult timp în conferințe video și discuții de grup pe telefon.

"Îmi lipsește să pot veni la reuniunile de cabinet personal", a declarat Merkel, adăugând că îi lipsește faptul că nu poate vedea oamenii în persoană.

Joi, liderul german a participat la videoconferința țărilor din G20, urmată de o reuniune online a șefilor de stat și de guvern din UE.

Merkel a constatat că formatul presupune noi provocări, dar a comentat că a redacta texte în comun "este posibil dacă ești disciplinat, anunți că vrei să iei cuvântul, apoi spui ce ai de spus". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9972 secunde