Anchetă la US Navy, după ce femei de la bordul unui submarin au fost filmate în baie

260
1
Anchetă la US Navy, după ce femei de la bordul unui submarin au fost filmate în baie - ll-1417792659.jpg

Articole recomandate

Anchetatorii din cadrul Forțelor navale americane încearcă să afle cine a filmat în secret mai multe femei care fac parte din echipajul unui submarin, în timp ce făceau duș sau își schimbau hainele în băile unisex ale navei, a afirmat un oficial al US Navy.


Potrivit unui raport de luna trecută care semnala incidentele, cel puțin trei femei ofițeri au fost filmate în diferite momente, pe parcursul unui an, în timp ce făceau duș sau își schimbau hainele în băile unisex de la bordul USS Wyoming. Înregistrările au fost apoi distribuite unora dintre membrii echipajului submarinului.

Într-o scrisoare obținută de CNN, viceamiralul M.J. Connor a scris că "o investigație este în curs". El a notat că femeile afectate au primit asistență, iar presupușii autori ai înregistrărilor au fost excluși de pe navă pe parcursul investigației.

"Mergem la război împreună cu încrederea că ne putem baza unii pe alții în orice circumstanțe, iar incidentele în care unii marinari victimizează alți marinari reprezintă o încălcare extremă a încrederii", a mai scris viceamiralul Connor, scrie Mediafax.


Comentează știrea

liviu
6 decembrie 2014
Info

Oferte de lucru alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4111 secunde