ALERTĂ! Un submarin militar cu 44 de oameni la bord a dispărut de pe radare UPDATE

1951
2
ALERTĂ! Un submarin militar cu 44 de oameni la bord a dispărut de pe radare UPDATE - submarin-1510987664.jpg

Articole recomandate

Un submarin militar argentinian, având la bord 44 de membri ai echipajului, a fost dat dispărut vineri, declanșând o operațiune amplă de localizare a navei, fiind avansată ipoteza unei posibile probleme a sistemului de comunicații al submersibilului, potrivit unui purtător de cuvânt al Marinei Argentinei, citat de agenția Reuters.

Submarinul se afla în sudul Mării Argentinei când și-a transmis ultima dată coordonatele de localizare acum două zile, scrie antena3.ro.


UPDATE


"Facem cercetări în legătură cu motivele întreruperii comunicațiilor cu submarinul", a declarat presei purtătorul de cuvânt al Marinei argentiniene, Enrique Balbi.

"Dacă era o problemă de comunicare, nava ar fi ieșit la suprafață", a adăugat el.


Balbi a mai spus că submarinul, care a plecat din Ushuaia (sudul țării) către Mar del Plata (la sud de Buenos Aires), are provizii de hrană pentru câteva zile și se presupune că el își continuă călătoria în pofida problemelor sistemului de comunicații.



Comentează știrea

vali ceasca
18 noiembrie 2017
Submarinul galben

l-au furat pe 609 adica democratic vorbind -Delfinul

xtz
18 noiembrie 2017
Radare?

"Un submarin militar cu 44 de oameni la bord a dispărut de pe radare" Ahahaha, cine-i idiotul care a scris o asemenea stire? Radare? WTF!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5352 secunde