ALERTĂ! Rusia a testat o nouă armă nucleară. Rachetele pot lovi ținta fără a fi interceptate

218
ALERTĂ! Rusia a testat o nouă armă nucleară. Rachetele pot lovi ținta fără a fi interceptate - putin1-1519907787.jpg

Articole recomandate

Vladimir Putin a declarat că Rusia a dezvoltat o rachetă intercontinentală care poate atinge orice punct geografic din lume și pe care niciun scut antibalistic nu o poate opri.


Vladimir Putin a adăugat că arma ar fi fost testată anul trecut în cadrul discursului anual despre starea națiunii, care s-a transformat într-o prezentare a noilor arme la care au lucrat inginerii ruși. Declarațiile vin cu două săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din Rusia. Pe 18 martie, Vladimir Putin speră să obțină un al patrulea mandat.


În timpul discursului televizat s-au derulat animații care arătau rachete intercontinentale, de croazieră și alte arme rusești despre care Moscova spune că au fost dezvoltate pentru că Statele Unite s-au retras din tratatul privind forțele antibalistie, semnat în 1972 cu URSS.


"Nu ați ascultat țara noastră atunci. Ascultați-ne acum!", a spus liderul de la Kremlin.


"Este datoria mea să spun asta. Orice atac nuclear împotriva Rusiei sau a aliaților săi, la scară mică, medie sau orice altă scară, va fi tratat drept un atac nuclear împotriva țării noastre. Răspunsul nostru va fi imediat și va avea toate consecințele relevante", a declarat Vladimir Putin, citat de romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4409 secunde