ALERTĂ la New York. Încă un pachet suspect, găsit în restaurantul lui Robert De Niro

188
ALERTĂ la New York. Încă un pachet suspect, găsit în restaurantul lui Robert De Niro - 0120-1540467819.jpg

Articole recomandate

Un pachet suspect, similar celor trimise în ultimele trei zile către lideri democrați și la sediul CNN, a fost găsit joi la restaurantul Tribeca Grill din New York al actorului Robert De Niro.

Presa americană citează surse din poliție care au declarat că pachetul a fost livrat la adresa restaurantului joi dimineață, iar localul era gol la acea oră.

Dacă se dovedește că are legătură cu celelalte pachete trimise în ultimele zile liderilor democrați și redacției CNN, acesta va fi al șaptelea care vizează un critic recunoscut al președintelui Donald Trump.

Robert de Niro s-a remarcat drept un susținător al lui Hillary Clinton în timpul campaniei electorale din 2016, criticându-l în mai multe rânduri pe Donald Trump, pe care l-a numit deseori "idiot", "dezastru național" și "o rușine".

Seria de alerte cu bombă a început luni, iar pachete cu sisteme explozive au fost trimise la adrese din New York, Washington DC și Florida, după cum au anunțat miercuri autoritățile.

Primul a fost găsit în apropierea casei omului de afaceri George Soros, important susținător financiar al Partidului Democrat.

Potrivit FBI, alte pachete au fost trimise către fostul secretar de stat Hillary Clinton, fostul președinte Barack Obama, fostul director CIA John Brennan, care era invitat la o emisiune CNN, fostul procuror general Eric Holder, democrata Maxine Eaters (California), membră a Congresului, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5206 secunde