X
X
Mai multe ştiri online:

Alarmant. Sute de teroriști au fost eliberați din închisori

Ştire online publicată Joi, 05 Decembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Peste 350 de teroriști condamnați și suspecți de terorism au fost eliberați din închisori britanice în ultimii șapte ani, au indicat statistici citate joi de Press Association.


Doar în acest an, până în iunie, 41 de teroriști condamnați au fost puși în libertate, plus 12 suspecți care erau în detenție fără a primi încă un verdict, a precizat Ministerul britanic al Internelor.


În total, în perioada iunie 2012 - iunie 2019 au fost eliberați din închisoare 353 de teroriști și suspecți de acte teroriste.


Nu se știe câți alții au mai fost eliberați și în lunile următoare, iar Ministerul Justiției nu a putut furniza cele mai recente cifre în acest sens.


După atacurile de la 11 septembrie 2001 din SUA, autoritățile britanice au arestat 3.769 de persoane pentru activități legate de terorism și 525 au fost condamnate în baza legislației antiteroriste, potrivit ultimelor statistici. Circa 61% dintre cei arestați (2781 persoane) au afirmat că sunt britanici sau au dublă cetățenie.


Sursă: Agerpres
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2804 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2455 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.29 secunde