Ai copil educat? Beneficiezi de o reducere de 13 euro la nota de plată

201

Articole recomandate

Reducere la nota de plată! Oferta se adresează părinților ai căror copii sunt educați atât de bine încât micuții, prin comportamentul lor, arată că știu cum trebuie să se comporte atunci când se află într-un restaurant. Decizia proprietarului unui restaurant din Padova (nord-estul Italia) de a face o reducere de 13 euro unor clienți pentru copii educați a făcut furori în mass-media și opinia publică italiană, relatează EFE.

Antonio Ferrari, proprietarul acestui local din Padova, a explicat, într-un interviu acordat ziarului Corriere della Sera, că a făcut acest gest pentru a lăuda comportamentul celor cinci copii care au însoțit șase adulți la masă.

El a povestit că, după ce au mâncat, copiii au scos pe masă cărți de colorat și table aritmetice pe care le aduseseră de acasă și au început să le completeze, lăsându-i pe adulți și pe restul clienților să mănânce în liniște.

Antonio Ferrari a precizat că nu a făcut această reducere de dragul publicității, ci pentru spectacolul plăcut pe care l-au oferit acești copii care s-au jucat cuminți în timp ce părinții lor au degustat liniștiți vinurile casei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3365 secunde