X
X
Mai multe ştiri online:
Grecii compară Guvernul german cu naziștii

Afișe cu Angela Merkel în uniformă SS, la Atena

Ştire online publicată Sâmbătă, 29 Octombrie 2011. Autor: Cuget Liber Online.
Deși, în urma ultimului summit UE, Grecia a obținut tăierea cu 50% a datoriei externe, locuitorii statului elen sunt nemulțumiți de condițiile dificile ale aranjamentului și compară Guvernul german cu naziștii care au ocupat țara în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Un poster amplasat pe stradă o arată pe Angela Merkel drept un ofițer SS. Cancelarul german poartă o uniformă SS, având zvastica pe braț și simbolul Uniunii Europene pe spate, informează "Daily Mail". Mesajul transmis de nemulțumiți este "Nerușinare publică".

Grecii consideră că aranja-mentul propus de Angela Merkel în schimbul tăierii cu 50% a datoriei statului elen va duce la o continuare a nivelului lor scăzut de trai.

Partidele de opoziție din Grecia au criticat înțelegerea dintre guvernul elen și liderii europeni, conservatorii declarând că țara lor se pregătește "pentru alți nouă ani de colaps și sărăcie".

Nici reprezentanții partidului de guvernământ nu au scăpat de furia grecilor, care i-au înfățișat și pe ei salutând în stil nazist. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31495 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3979 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1484 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1267 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3288 secunde