Acuzații din pușcărie. Liviu Dragnea despre Viorica Dăncilă "Chiar eram foarte nervos"

461
Acuzații din pușcărie. Liviu Dragnea despre Viorica Dăncilă

Articole recomandate

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a declarat în interviul difuzat timp de mai multe zile de Realitatea Plus, că a fost "foarte nervos" în timpul campaniei electorale pentru prezidențiale când Viorica Dăncilă spunea presei că nu ar semna o cerere de grațiere pentru fostul ei șef. Dragnea a acuzat-o pe Dăncilă că de fapt ea a avut inițiativa unei ordonanțe pentru amnistie și grațiere când era prim-ministru, informează Digi24. 


"Ce m-a deranjat foarte mult: doamna Viorica Dăncilă se trezea foarte des vorbind despre faptul că nu mă va grația, una-două nu-l voi grația. Chiar eram foarte nervos și voiam să îi spun: doamna candidat, nu mai vorbi despre faptul că n-o să mă grațiezi pentru că eu nu o să scriu o cerere de grațiere pentru că eu sunt aici nevinovat", a susținut Dragnea.


Acesta a ținut să arunce pe fostul său prim-ministru și pe fostul ministru al Justiției întreaga responsabilitate pentru inițierea discuției despre o ordonanță care l-ar fi scăpat de pedeapsa cu închisoarea în spatele Vioricăi Dăncilă, declarându-se indignat de declarațiile recente făcute de Tudorel Toader și Viorica Dăncilă despre cum au fost presați de Dragnea să adopte un asemenea act normativ.


"Despre amnistie și grațire: prima discuție cu doamna Dăncilă am avut-o în februarie 2018 pe Valea Prahovei, eram acolo cu familiile, tocmai se însera, era zăpadă, și mi-a zis: domnule președinte, să ieșim afară să vă zic ceva. Mi-a zis că e hotărâtă să dea amnistie. Am zis bine. Ea a zis că vrea să dea acea ordonanță de amnistie. I-am zis: Viorica, sunt deciziile tale, dar reține că eu nu-ți cer, nu fac presiuni, deci nu se poate vorbi despre presiune. Peste câteva luni venea și îmi spunea: nu mai vreau să dau amnistie, peste alte câteva luni venea și spunea: vreau să dau amnistie" a susținut Dragnea. 


Liviu Dragnea a acordat un interviu fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, difuzat de postul Realitatea Plus în mai multe episoade. Interviul a generat controverse legate de legalitatea realizării sale și a dus la suspendarea dreptului de muncă pentru fostul șef al PSD, care lucra zilnic la garajul penitenciarului Rahova. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3912 secunde