Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani, din cauza COVID-19, după 95 de zile în spital

Luni, 06 Iulie 2020, 10:15
214
Nick Cordero, un actor canadian cunoscut pe Broadway, a murit din cauza coronavirusului la vârsta de 41 de ani. Anunțul a fost făcut de soția lui, Amanda Kloots. Actorul a luptat 95 de zile cu virusul, din cauza căruia a pierdut un picior.


"Dumnezeu are acum încă un înger", a scris Amanda Kloots, duminică seară, pe Instagram. "Iubitul meu soț a murit în această dimineață. A părăsit lumea înconjurat de familia care l-a iubit și care s-a rugat pentru el", a adăugat ea, potrivit CNN.


Nick Cordero a suferit timp de 95 de zile din cauza infecției cu coronavirus, iar în urma complicațiilor bolii i-a fost amputat un picior.


Născut în Canada, s-a mutat la New York și a urmat o carieră în teatru. În 2014, Nick Cordero a fost nominalizat la premiile Tonny pentru rolul din musicalul "Bullets Over Broadway". Pentru acest rol a primit premiul "World Theater and Outer Critics Circle Award".


El a mai jucat în piesa de teatru "Waitress" și în musicalul "A Bronx Tale". De asemenea, a apărut și pe micul ecran în mai multe episoade din "Blue Bloods", "Law & Order: Special Victims Unit" și "Lilyhammer".


El a fost internat din luna martie, la Los Angeles. În aceste trei luni, Cordero a avut mai multe momente când starea lui s-a înrăutățit, iar în luna aprilie i-a fost amputat piciorul din cauza unei complicații.


Timp de mai multe săptămâni a stat în comă, iar în luna mai s-a trezit, aflându-se însă într-o stare precară. "Chiar și când închide ochii obosește. Medicii așteaptă să-și recapete puterile", spunea soția lui atunci.


"Plămânii lui Nick au fost puternic afectați. Arătau de parcă ar fi fumat timp de 50 de ani, atât de afectați erau", a mai spus Amanda Kloots.


În urma lui au rămas soția și un copil de un an, pe nume Elvis.


Pagina a fost generata in 0.3404 secunde