Actorul Daniel Craig a donat peste 13.000 de dolari unor tați ale căror fiice s-au sinucis

419
Actorul Daniel Craig a donat peste 13.000 de dolari unor tați ale căror fiice s-au sinucis - 1069306291629399630371gettyimage-1633851776.jpg

Articole de la același autor

Actorul Daniel Craig a donat 10.000 de lire sterline (13.613 dolari) unui grup alcătuit din trei taţi care parcurg aproape 500 km pe jos, în cadrul unei acţiuni caritabile în memoria cele trei tinere fiice ale lor care s-au sinucis, relatează DPA/PA Media, citată de Agerpres.

Grupul, numit "3 Dads Walking", a pornit sâmbătă pe un traseu de 482 de kilometri pentru a creşte nivelul de conştientizare cu privire acţiunile organizaţiei caritabile Papyrus pentru prevenirea suicidului, în speranţa de a cruţa alte familii de agonia pierderii unui copil.

Andy Airey din Cumbria, Mike Palmer din Manchester şi Tim Owen din Norfolk au declarat că donaţia de la Daniel Craig a fost o surpriză binevenită. "Ca taţi, avem trei poveşti diferite de spus, dar fiecare are un sfârşit la fel de tragic, pierderea devastatoare a unei fiice ca urmare a suicidului", a spus Airey, a cărui fiică, Sophie, s-a sinucis în 2018.

"Daniel Craig a fost în mod evident mişcat de durerea de nedescris a noastră şi a familiilor noastre şi a dorit să ne ajute să aducem ceva pozitiv din devastarea totală care înseamnă pierderea unui copil din cauza suicidului. Am dori să le mulţumim lui Daniel şi fiecărei persoane care ne-a sprijinit până acum", a adăugat el.

Cei însărcinaţi cu strângerea fondurilor în acest scop nu şi-au dat seama iniţial că actorul a fost cel care a donat aceşti bani. Însă, fiind vorba despre o sumă mare, ei au pus întrebări, iar echipa lui Daniel Craig a confirmat că suma a fost donată de actor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4388 secunde