Actorul Daniel Craig a donat peste 13.000 de dolari unor ta╚Ťi ale c─âror fiice s-au sinucis

376
Actorul Daniel Craig a donat peste 13.000 de dolari unor ta╚Ťi ale c─âror fiice s-au sinucis - 1069306291629399630371gettyimage-1633851776.jpg

Articole de la același autor

Actorul Daniel Craig a donat 10.000 de lire sterline (13.613 dolari) unui grup alcătuit din trei taţi care parcurg aproape 500 km pe jos, în cadrul unei acţiuni caritabile în memoria cele trei tinere fiice ale lor care s-au sinucis, relatează DPA/PA Media, citată de Agerpres.

Grupul, numit "3 Dads Walking", a pornit s├ómb─ât─â pe un traseu de 482 de kilometri pentru a cre┼čte nivelul de con┼čtientizare cu privire ac┼úiunile organiza┼úiei caritabile Papyrus pentru prevenirea suicidului, ├«n speran┼úa de a cru┼úa alte familii de agonia pierderii unui copil.

Andy Airey din Cumbria, Mike Palmer din Manchester ┼či Tim Owen din Norfolk au declarat c─â dona┼úia de la Daniel Craig a fost o surpriz─â binevenit─â. "Ca ta┼úi, avem trei pove┼čti diferite de spus, dar fiecare are un sf├ór┼čit la fel de tragic, pierderea devastatoare a unei fiice ca urmare a suicidului", a spus Airey, a c─ârui fiic─â, Sophie, s-a sinucis ├«n 2018.

"Daniel Craig a fost ├«n mod evident mi┼čcat de durerea de nedescris a noastr─â ┼či a familiilor noastre ┼či a dorit s─â ne ajute s─â aducem ceva pozitiv din devastarea total─â care ├«nseamn─â pierderea unui copil din cauza suicidului. Am dori s─â le mul┼úumim lui Daniel ┼či fiec─ârei persoane care ne-a sprijinit p├ón─â acum", a ad─âugat el.

Cei ├«ns─ârcina┼úi cu str├óngerea fondurilor ├«n acest scop nu ┼či-au dat seama ini┼úial c─â actorul a fost cel care a donat ace┼čti bani. ├Äns─â, fiind vorba despre o sum─â mare, ei au pus ├«ntreb─âri, iar echipa lui Daniel Craig a confirmat c─â suma a fost donat─â de actor.

Pagina a fost generata in 0.2583 secunde