Accident feroviar grav. Vagoanele au zburat prin aer și s-au răsturnat

82
Accident feroviar grav. Vagoanele au zburat prin aer și s-au răsturnat - vagoanenewyork21613800-1386001744.jpg

Articole recomandate

Accident feroviar la New York. Patru oameni au murit și peste 60 au fost răniți după ce un tren de pasageri a sărit de pe șine, scrie realitatea.net. Garnitura se îndrepta către gara Central Station din Manhattan când patru dintre vagoane au deraiat și s-au răsturnat.


Pasagerii descriu clipele de coșmar pe care le-au trăit când vagoanele în care se aflau au zburat prin aer și s-au răsturnat. Oamenii spun că trenul s-ar fi desprins de pe șine în urma vitezei excesive.


"Este înfricoșător că un asemenea lucru s-a putut întâmpla. Te întrebi cu ce viteză se deplasa trenul. Curba este foarte periculoasă", spune unul dintre pasageri.


Trenul a sărit de pe șine la doar câțiva metri de gară și la o distanță mică de apa înghețată. Primul vagon a fost pe punctul să cadă în râul Hudson.


Primele echipe de urgență au ajuns la fața locului în doar cinci minute. Salvatorii au trebuit să spargă geamurile vagoanelor răsturnate pentru a ajunge la supraviețuitori. Martorii susțin că trenul a intrat în curbă cu o viteză mult prea mare, scrie realitatea.net.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Mai 2013
Stire din Eveniment : S-a răsturnat cu scuterul
Miercuri, 27 Martie 2013
Stire din Eveniment : Constănțean lovit de tren
Pagina a fost generata in 0.5692 secunde