Accident aviatic în timpul finalei Super Bowl. Un avion a căzut peste o casă, imediat după decolare

175
Accident aviatic în timpul finalei Super Bowl. Un avion a căzut peste o casă, imediat după decolare - ptu4mczoyxnoptewyjnkmddmndviytm5-1549266495.jpg

Articole recomandate

Patru persoane au murit în Yorba Linda, la sud de Los Angeles, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă, scrie The Guardian.


Pilotul și trei persoane care se aflau în locuința din California au murit pe loc, după ce avionul a căzut peste clădire și a provocat un incendiu de proporții. Alte două persoane au ajuns la spital, cu răni ușoare.


Avionul, un Cessna 414A, s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de pe un aeroport aflat în apropiere. Imaginile surprinse după accidentul aviatic arată bucăți din aeronavă împrăștiate pe o suprafață mare, inclusiv pe acoperișurile locuințelor din zonă, iar localnicii încearcă să stingă flăcările cu furtunurile din grădină.


Un martor a declarat că mulți oameni se aflau în case la momentul producerii accidentului aviatic și că sărbătoreau finala Super Bowl.


"S-a auzit o bubuitură puternică. Am fugit afară crezând că a lovit cineva mașina fiicei mele. Când m-am uitat în sus am văzut o bucată mare de avion. Nu știam ce este atunci. Apoi am văzut fumul dens. Doamne, a fost îngrozitor! Până când m-am dus în spatele casei luase deja foc", a spus o localnică.

Anchetatorii încearcă acum să recupereze toate resturile avionului și să determine cauza prăbușirii aeronavei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4871 secunde