Accident aviatic Germanwings. Detaliul incredibil despre copilotul Andreas Lubitz

334
1
Accident aviatic Germanwings. Detaliul incredibil despre copilotul Andreas Lubitz - 646x404-1428241835.jpg

Articole recomandate

Autoritatea germană de supraveghere a transportului aerian (LBA), care oferă piloților livretele de zbor, a dat asigurări că nu a fost informată de depresia copilotului Andreas Lubitz, suspectat că a provocat deliberat prăbușirea avionului Airbus al companiei Germanwings în Alpii francezi, transmite AFP.

Medicii Lufthansa, care l-au examinat pe Lubitz, nu au alertat autoritățile în legătură cu "perioada de depresie gravă", a subliniat purtătoarea de cuvânt, confirmând informațiile în acest sens apărute în publicația germană Welt am Sonntag. 


LBA nu a avut acces la dosarul lui Andreas Lubitz, la centrul medical al Lufthansa, decât pe 27 martie, la trei zile după tragediei, a adăugat purtătoarea de cuvânt.



Comentează știrea

costy
6 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3697 secunde