A ÎNVINS IADUL DIN LONDRA! IDEEA GENIALĂ A UNEI MAME DE A SALVA VIAȚA FETIȚEI SALE DIN INCENDIUL UCIGAȘ

11492
A ÎNVINS IADUL DIN LONDRA! IDEEA GENIALĂ A UNEI MAME DE A SALVA VIAȚA FETIȚEI SALE DIN INCENDIUL UCIGAȘ - nintchdbpict0003314245282-1497857158.jpg

Articole recomandate

O mămică ce a fost prinsă în incendiul din Grenfell Tower a dezvăluit cum modul rapid de a gândi și viteza de reacție au salvat-o pe ea și pe fetița ei de 6 ani din incendiu.

Natasha Elcock, care era la nivelul 11 al turnului, a fost prinsă înăuntru împreună cu fetița și soțul ei. Cei trei au rămas blocați până la 3 dimineața, când echipele de intervenție au ajuns în sfârșit la ei și i-au salvat. 




Femeia a acționat rapid și a dat drumul la apă în cadă, punând dopul și lăsând baia să se inunde. Astfel, întreg apartamentul s-a inundat și e foarte probabil să le fi salvat viața. 


Cei trei au ascultat echipele de intervenții și au rămas pe loc timp de o oră și jumătate, însă după acest interval de timp echipajul de salvare le-a spus să iasă din apartament, dacă pot.

Mămica povestește: 


"Am încercat ușa, dar era mult prea fierbinte. Fetița noastră era pe jos, pe podeaua udă. Am fugit în cea mai rece cameră din apartament. Ușa și ferestrele ardeau și crăpau, a fost îngrozitor."

În încercarea lor de a ieși din infern, cei trei au fost nevoiți să treacă și peste corpul unei victime a incendiului. Mama, tatăl și fetița au ajuns la spital și au avut nevoie de tratament, deoarece au inhalat dioxid de carbon.

Alții nu au fost însă la fel de norocoși. În urma incendiului, bilanțul morților a ajuns la 58, însă foarte mulți locatari sunt încă dispăruți. Din păcate, după stingerea incendiului acțiunea s-a transformat dintr-o operațiune de salvare într-una de recuperare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3001 secunde