A fost găsit în viață după 101 zile de la incendiile devastatoare din California

237
A fost găsit în viață după 101 zile de la incendiile devastatoare din California - zta0ztkxnwzjntk5ogq2yze2mgrlmdkx-1550752573.jpg

Articole recomandate

Un câine care a dispărut în timpul celebrului "Camp Fire", cel mai devastator incendiu din istoria Californiei, a fost găsit 101 zile mai târziu și se crede că a supraviețuit vânând sconcși, relatează joi UPI.


Familia Ballejos a afirmat că Kingston a sărit din spatele camionetei lor în momentul în care erau evacuați din casa lor din orășelul Paradise în timpul incendiului de anul trecut, scrie Agerpres.

Familia a început să-l caute când s-a întors acasă. A împărțit fluturași și a alertat adăposturile locale pentru găsirea lui Kingston.

Familia Ballejos a spus că a primit un telefon 101 zile mai târziu, în care li s-a spus că Kingston a fost găsit și dus la grupul de voluntari Friends of Camp Fire Cats.

"Când am aflat, mi-au dat lacrimile", a declarat Gabriel Ballejos pentru KXTV. "Sunt atât de mândru de el. Nu-mi vine să cred. Este un adevărat supraviețuitor și o dovadă a spiritului american", a spus el.

Ei au afirmat că bănuiesc că Kingston a supraviețuit vânând sconcși, având pe blană miros de la micile viețuitoare.

"Este o poveste de necrezut", a spus Ballejos. "A dispărut 101 zile, el este acum aici și și-a folosit abilitățile de supraviețuire. Este un adevărat supraviețuitor", a mai spus el.

Un alt locuitor al orășelului Paradise, Andrea Gaylord, a afirmat că s-a temut de ce este mai rău atunci când câinele ei, Madison, a dispărut în momentul evacuării în timpul incendiului. Ea s-a întors acasă două luni mai târziu și și-a găsit câinele dispărut așteptând-o în fața casei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4181 secunde