A căzut podul, înainte să vină Biden pentru discuții privind infrastructura

304
A căzut podul, înainte să vină Biden pentru discuții privind infrastructura - zme4y2qwmtfjnjnlyzi5oda3ndrmnjjh-1643438936.jpg

Articole de la același autor

Un pod rutier din oraşul american Pittsburgh s-a prăbuşit cu doar câteva ore înainte ca preşedintele Joe Biden să viziteze orașul pentru a discuta despre consolidarea infrastructurii. 10 persoane au fost rănite ușor, potrivit CNN, scrie digi24.ro

O secţiune a podului plin de zăpadă s-a prăbuşit într-o vale împădurită, potrivit autorităţilor locale.

Joe Biden a fost informat despre acest incident, dar vizita se va desfăşura conform planificării iniţiale, a anunțat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki.

Incidentul este şi un argument pentru cererea lui Biden de investiţii substanţiale pentru modernizarea podurilor, autostrăzilor şi altor obiective de infrastructură din SUA. Liderul de la Casa Albă consideră aceste investiţii un pas vital în asigurarea sănătăţii pe termen lung a economiei americane, împreună cu revitalizarea producţiei şi soluţionarea crizelor din lanţul de alimentare, relatează agențiile internaționale de presă citate de Agerpres.

Podul prăbuşit fusese inspectat în luna septembrie, a declarat şeful Departamentului de pompieri din Pittsburgh.

Numai în statul Pennsylvania se află 3.198 de poduri în stare „precară”, potrivit Departamentului Transporturilor din SUA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3755 secunde