39 de ani după gratii nevinovat. Ce i-a spus judecătorul când l-a eliberat

2540
1
39 de ani după gratii nevinovat. Ce i-a spus judecătorul când l-a eliberat - jail-1416641209.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Statele Unite a fost eliberat, după ce a executat 39 de ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o. Ricky Jackson își pierduse speranța că își va dovedi nevinovăția. Dar un articol scris de un reporter a determinat poliția din Ohio să redeschidă cazul. Luat la întrebări, cel a cărui mărturie l-a băgat după gratii pe bărbat a recunoscut că a mințit. "Acest caz va fi clasat. Domnule Jackson, veți fi liber să plecați. Viața este presărată cu mici victorii, dar aceasta este una mare. Vă doresc mult noroc!". Sunt cuvintele judecătorului pe care Ricky Jackson le aștepta de 39 de ani, atunci când a intrat la închisoare pentru o crimă pe care nu o comisese.


Eliberarea lui Ricky Jackson, care a fost condamnat împreună cu cei doi frați ai săi, a fost posibilă după ce poliția din Ohio a redeschis cazul în urma unui reportaj despre crima pe care ar fi comis-o cei trei. Persoana care a depus mărturie împotriva lor în 1975 a recunoscut că a mințit pentru că poliția făcuse presiuni asupra lui. La acel moment avea doar 13 ani, scrie digi24.ro.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Condamnat la cinci ani pentru viol!
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Mircea Băsescu rămâne în arest
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Ion Diniță scapă de arest
Pagina a fost generata in 1.3712 secunde