10 FOTOGRAFII uimitoare. Par lucrate în Photoshop, dar NU sunt

1067

Articole recomandate

De multe ori, atunci când vedem o fotografie cu lumini extrem de vii și detalii excelent scoase în evidență, tindem să spunem, fără a-i acorda fotografului vreo șansă, "E făcută în Photoshop".

1. Pare că acești trei surferi vor fi înghițiți de un val ce poartă cu el creaturi uriașe. Însă, atunci când este suficientă lumină și mai ales suficiente alge, o astfel de imagine poate fi surprinsă de un fotograf. Unul profesionist, desigur.

2. Ai fi în stare să pariezi că aceasă imagine, folosită într-o reclamă Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, este una editată? În mod normal, ai avea mari șanse să câștigi, deoarece imaginile din majoritatea reclamelor sunt editate. Însă aceasta nu este. Fotograful Andrey Pavlov a surprins-o în fața casei sale și a fost inclusă într-un proiect artistic despre lumea furnicilor.

3. Unde este capul acestui jucător de hochei? L-au uitat când au modificat imaginea în Photoshop? Deși la prima vedere nu ne dăm seama, dacă te uiți sub brațul stâng al jucătorului costumat în roșu vei vedea un mic smoc de păr. Așadar, este acolo. Imaginea apare în arhiva Sports Illustrated.

4, 5, 6. Fotograful australian Ken Prior a surprins aceste imagini, ce par mai degrabă picturi de Van Gogh decât fotografii, în Scoția. Sunt nori misterioși, care i-au speriat pentru câteva zile pe oamenii mai slabi de suflet din Marea Britanie și Noua Zeelandă.

7. Fotografia aceasta spune multe despre baseballul în Japonia. Un stadion construit pentru o echipă din Osaka a ajuns să fie folosit ca un mic cartier rezidențial.

8. Pare că cineva a abuzat necontrolat de Photoshop, dar acest lup are pur și simplu picioare mai lungi decât "frații" săi de haită.

9. Omul acesta a stabilit o performanță fantastică. Apare și în Cartea Recordurilor. A mers circa 3 kilometri pe sârmă, pe cablul pe care circula o telecabină, în Munții Zugspitze, din Bavaria.

10. Fotograful Berndaut Smilde folosește o destul de simplă mașină de ceață, iar apoi controlează atent temperatura și și umiditatea, pentru a obține norișori în interior, care să țină măcar atât timp cât e nevoie pentru a surprinde o fotografie reușită. Aceasta este cu siguranță una. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6653 secunde