Drumul comunal 89 se modernizează. Au fost demarate lucrările de asfaltare

de Cuget Liber Luni, 21 Septembrie 2020 320
Asigurarea facilităților de circulație și de îmbunătățire a mobilității urbane prin realizarea de noi artere colectoare care să conducă la redistribuirea traficului este prioritară. Printre măsurile propuse pentru optimizarea fluxurilor de circulație pe zona Constanța- Nord se află și reabilitarea drumului comunal 89, care asigură legătura între nodul rutier Poiana al autostrăzii A4 și DN 3C. 

Echipele SC Confort Urban SRL au demarat astăzi lucrările de asfaltare a carosabilului. Se toarnă primul strat de asfalt compus din binder. Ulterior, se va așterne stratul de uzură. Drumul comunal va beneficia de o infrastructură rutieră modernă, carosabilul va fi îmbrăcat în asfalt pe o lungime de 2200 de metri.

Modernizarea DC 89 reprezintă un prim pas pentru decongestionarea traficului pe bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul I.C. Brătianu. Artera de circulație va facilita accesul autovehiculelor dinspre autostrada A4 spre DN 2A(bulevardul Tomis).

Lucrările sunt corelate cu dezvoltările urbanistice din zona Constanța – Nord, fiind necesare noi amenajări pentru redistribuirea traficului rutier care să genereze creșterea fluenței și siguranței circulației rutiere.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei