Toate știrile despre culinare în ziarul Cuget Liber Online.

Culinare

11 articole cu tagul "culinare". Ultima știre adaugata : Vineri, 17 Ianuarie 2014.

Cuget Liber -
17 Ianuarie 2014
Sărbătorile de iarnă au trecut, nu însă și preocuparea pentru readucerea siluetei la standardele dorite. Pentru a reuși acest lucru, nu trebuie să te înfometezi sau să renunți la deliciile culinare. Potrivit www.clickpe ...
Cuget Liber -
14 Octombrie 2013
Petrecerile sunt foarte ispititoare din punct de vedere culinar. Iată strategiile nutriționiștilor pentru a păstra permanent un stil de viață sănătos:Micul dejun. Dacă ieșiți în oraș seara, consumați la micul dejun un bo ...
Cuget Liber -
02 Noiembrie 2011
Ingrediente: piept de pui, mirodenii, sos de soia, ulei de măsline, vin, usturoi.Mod de preparare: Se bate piep-tul de pui și se ține la macerat (baiț) două-trei ore, într-o marinată preparată astfel: două linguri de vin ...
Cuget Liber -
28 Octombrie 2011
Ingrediente: 25 gogoșari, 25 ardei grași, 1 kg de ceapă, 10 vinete mari, 1 kg de morcovi, 2 kg de roșii, 1 litru de ulei.Mod de preparare: Coaceți gogo-șarii, ardeii și vinetele, apoi curățați-le fără să vă udați mâinile ...
Cuget Liber -
24 Octombrie 2011
Ingrediente: 1 kg cotlet slab dezosat, 250 g prune uscate, 200 ml vin alb, o lingură de zahăr, 50 g unt, o ceapă, sare, 3-4 boabe de piper și piper măcinat, 2 cuișoare, zeama de la o lămâie, 50 g afumătură.Preparare: Se ...
Cuget Liber -
21 Octombrie 2011
Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crenguțe de cimbru, 400 g ceapă roșie, 8 pulpe de pui, sare, piper, o lingură zahăr, 100 ml zeamă concentrată de pasăre (Knorr+ apă), puțin ulei.Mod de preparare: Se spală portocalele, se șt ...
Cuget Liber -
20 Octombrie 2011
Ingrediente: 500 g de roșii decojite și tăiate mărunt, 700 g fasole albă, fiartă, 300 g de spanac proaspăt, spălat și tăiat, 240 g paste, o jumătate cană de brânză feta. Mod de preparare: Fierbeți pastele într-o oală mar ...
Cuget Liber -
19 Octombrie 2011
Ingrediente: un pachet de foietaj, 200 g unt, 200 ml lapte, 2 ouă, 2 linguri de smântână, 200 g brânză de oaie, 100 g cașcaval, ulei pentru stropit.Mod de preparare: Se face un sos beșamel din făină, unt și lapte, iar câ ...
Cuget Liber -
17 Octombrie 2011
Mod de preparare: Se folosesc 50 de gogoșari mari, 15-20 vinete mijlocii, 2 kg de roșii, o căpățână de usturoi, 3/4 litri de ulei, 3 linguri de miere, câteva foi de dafin, sare, piper. Spălați și opăriți un minut gogoșar ...
Cuget Liber -
15 Octombrie 2011
Tocin cu pulpe de puiIngrediente: 1 kg cartofi, o ceapă, un ou, condimente, o linguriță smântână, pulpe de pui, condimente, ulei de măsline, unt.Preparare: Cartofii se dau pe răzătoarea mică, apoi se condimentează cu sar ...
Cuget Liber -
14 Octombrie 2011
l Pentru ca țelina servită la masă să aibă culoarea albă, se va ține două-trei ore în apă cu oțet înainte de preparare.l Fierberea legumelor în aburi înmoaie celuloza acestora mai bine, iar pierderile în vitamina C sunt ...

Cele mai accesate ştiri

Pagina a fost generata in 0.1758 secunde