WhatsApp a implementat o nouă facilitate. Utilizatorii abia o așteptau!

304
WhatsApp a implementat o nouă facilitate. Utilizatorii abia o așteptau! - dddd-1583306904.jpg

Articole recomandate

WhatsApp anunță că a început să implementeze, în sfârșit, funcția Dark Mode în cadrul aplicației sale, funcție care va deveni disponibilă simultan atât pe iOS, cât și pe Android, potrivit Digi 24.

Dark Mode este una dintre cele mai la modă facilități în rândul aplicațiilor mobile și presupune înlocuirea fundalului alb cu culori închise, eventual chiar negru. Așa se obține un consum mai redus de energie pe ecranele AMOLED. Un alt avantaj, cum este subliniat foarte amuzant și în clipul de prezentare al noii facilități, este protejarea ochilor seara de lumina puternică a ecranului.

Dark Mode în WhatsApp poate fi activat și dezactivat manual, dar poate urma și setările sistemului de operare. Dacă la setările de Android sau iOS utilizatorul a bifat modul întunecat, atunci toate aplicațiile compatibile, inclusiv WhatsApp, vor afișa modul întunecat.

Există, însă, o limitare pentru utilizatorii de iPhone. Dark Mode este disponibil doar pentru iOS 13, astfel că cei care folosesc o versiune mai veche nu se vor putea bucura de el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.512 secunde