VEȘTI BUNE PENTRU INTERNAUȚI! INSTAGRAM va funcționa și fără internet

909
2
VEȘTI BUNE PENTRU INTERNAUȚI! INSTAGRAM va funcționa și fără internet - instagramlogo930x698-1492582117.jpg

Articole recomandate

Facebook a anunțat în cadrul conferinței F8 că Instagram va oferi suport offline pentru folosirea aplicației și atunci când nu este disponibilă o conexiune la internet.


Noua facilitate, care va oferi acces atunci când nu există o conexiune la internet la conținutul încărcat anterior, este disponibilă pe telefoanele cu Android, urmând să fie lansată și pe iPhone la o dată ulterioară.




Utilizatorii vor putea viziona imaginile și filmările încărcate deja de aplicație atunci când nu sunt conectați la internet. De asemenea, aceștia vor putea comenta, da like și folosi offline alte opțiuni ale aplicației, urmând ca Instagram să realizeze automat aceste comenzi în momentul în care va fi conectată la internet.


Scopul celor de la Facebook este creșterea popularității Instagram în țările în care conexiunea la internet este o problemă în anumite regiuni. Știind de suportul offline, utilizatorii vor accesa aplicația și atunci când nu sunt conectați, ceea ce va duce la o creștere a utilizării acesteia.




Comentează știrea

Mihaela
19 aprilie 2017
oportunitate exceptionala

Urgent castiguri online! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email: [email protected]

zizi
19 aprilie 2017
offline

ha ha ha ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6369 secunde