Un nou documentar te va face să-l înțelegi mai bine pe Bill Gates

509
Un nou documentar te va face să-l înțelegi mai bine pe Bill Gates - billgatesafrica-1567158599.jpg

Articole recomandate

Netflix va lansa în curând un nou documentar care îl are în centru pe Bill Gates și-ți va da mai multe detalii ca niciodată despre fondatorul Microsoft, scrie playtech.ro

În lume există o mulțime de oameni de care poate auzi zilnic, însă despre care nu prea știi nimic cu adevărat. Asta e valabil mai ales când vine vorba de miliardarii planetei, iar Bill Gates este un exemplu bun.


Netflix a lansat recent un trailer pentru un nou documentar de pe platformă, numit Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates.


Acesta va avea în total trei părți și va explora pe larg povestea "nefiltrată" a vieții a celui de-al doilea cel mai bogat om de pe planeta noastră. În esență, Netflix descrie documentarul drept o călătorie prin mintea lui Bill Gates.

Va fi disponibil pe platforma de streaming începând cu data de 20 septembrie.

Documentarul a fost creat, regizat și produs de Davis Guggenheim. Episoadele includ interviuri cu Bill și Melinda Gates, prietenii și familia acestora, dar și parteneri de afaceri. Toate acestea te vor ajuta să înțelegi mai bine etapele prin care miliardarul a trecut pentru a ajunge unde se află astăzi. Încă din trailer aflăm care e animalul preferat al acestuia (câinele), ce îi place cel mai mult să mănânce (hamburger) și în ce constă micul lui dejun (nimic).

Povestea lui Bill Gates ajunge pe Netflix

Bill Gates are acum 63 ani, iar evoluția sa de-a lungul timpului a fost una impresionantă.

Miliardarul este cel mai cunoscut pentru fondarea Microsoft. În 1975 s-a retras de la Harvard pentru a putea lucra împreună cu prietenul său din copilărie, Paul Allen, la ceea ce urma să devină compania Microsoft, care acum este una dintre cele mai de succes companii din Silicon Valley. Vei afla mai multe despre asta și despre Bill Gates în documentarul de pe Netflix.

În prezent, averea acestuia este estimată la aproximativ 104 miliarde de dolari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5495 secunde