Trucuri Google Chrome pentru a tăia accesul site-urilor vizitate la cameră, microfon și locația ta

360
Trucuri Google Chrome pentru a tăia accesul site-urilor vizitate la cameră, microfon și locația ta - googlechromeschimbari1170x658-1592644159.jpg

Articole recomandate

Deși s-ar putea să-l folosești doar pentru a naviga pe internet, Google Chrome îți face viața semnificativ mai ușoară prin intermediul unui set stufos de parametri ajustabili. Important este să știi unde îi găsești.


În condițiile în care s-ar putea să-ți pese un mic mai mult în ultima perioadă de intimitatea și securitatea datelor private, Google Chrome îți pune la dispoziție mai mulți parametri ajustabili. Experiența ta de navigare, pe internet prin intermediul browserului ieșit din Mountain View, este complet personalizabilă, informează plyatech.ro.


Dacă vrei să înveți cum vezi dacă un site web îți accesează mai multe sau mai puține date private, trebuie să urmezi câțiva pași. Totul pleacă din Settings, pagina de configurare a browser-ului. Aceasta o găsești în spatele unui click în colțul din dreapta sus al ferestrei de Chrome, pe cele trei bulinuțe. În partea de jos a meniului, vei vedea opțiunea Settings. Acceseaz-o printr-un click.


În noua fereastră, ai o serie stufoasă de opțiuni, dar nu te interesează să interacționezi cu toate. Secțiunea care te interesează este Site Settings. Faci un click acolo și vei întâmpina imediat un meniu precum cel de mai jos. Din acest moment, le iei la rând, în ordinea în care sunt afișate.


Fă un click pe Location și, în partea de sus a ferestrei, vei putea să refuzi instant orice tentativă ca un site să-ți acceseze locația. Dacă te deranjează vreun program anume, poți apăsa pe coșul de gunoi din dreptul numelui său, pentru o soluție rapidă.


Repetă procedura de mai sus cu un tap sau click pe microfoane și camera de luat vederi, to în Settings. Din nou, vei întâmpina un switch generos în partea de sus a ferestrei. Debifează aceeași opțiune  pentru a reveni cu notificările la normal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.47 secunde