Samsung Galaxy Note 8, record de rezervări în SUA

463
Samsung Galaxy Note 8, record de rezervări în SUA - note-1505034514.jpg

Articole recomandate

Noul smartphone Samsung Galaxy Note 8 a atins un nivel record de rezervări în Statele Unite ale Americii, unde va fi lansat la comercializare pe 15 septembrie, a anunțat compania sud-coreeană, citată de agenția EFE și preluată de Agerpres.


Samsung Electronics nu a dezvăluit numărul exact de rezervări, dar a subliniat că, din 24 august, cererile pentru noua phabletă Galaxy Note 8 au fost cele mai mari pentru modelul hibrid între smartphone și tabletă.

Liderul mondial în comercializarea de telefoane inteligente a anunțat săptămâna aceasta că modelul Galaxy Note 8 a ajuns la 400.000 de cereri în primele zile de rezervare în Coreea de Sud, unde va fi lansat la vânzare pe 21 septembrie, depășind de departe cererile pe care le înregistrase pentru modelul anterior.

Gigantul tehnologic sud-coreean încearcă să se refacă și să treacă în uitare criza bateriilor modelului Note 7, care luau foc instantaneu în timpul încărcării și au dus la o retragere fără precedent a produsului de pe piață.

Ultimul smartphone și primul model de telefon pe care l-a lansat după eșecul Note 7 a fost Galaxy S8, care, de asemenea, a fost bine primit pe piață, cu 550.000 de rezervări în primele două zile.

Vânzările bune ale modelelor din gama înaltă S8 și S8+ la nivel global au sprijinit substanțial încasările Samsung în cel de-al doilea trimestru al anului, acestea crescând cu 13 %. Compania încearcă să continue să-și îmbunătățească rezultatele cu Note 8.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3821 secunde