Moneda virtuală Dogecoin, creată ca o parodie, are o capitalizare de peste 1,1 miliarde de dolari

395
Moneda virtuală Dogecoin, creată ca o parodie, are o capitalizare de peste 1,1 miliarde de dolari - dogecoin382x255-1515231970.jpg

Articole recomandate

Dogecoin, o monedă virtuală derivată din Litecoin, al cărei nume provine din "fenomenul" de pe Internet Doge, a ajuns la o capitalizare de peste 1,1 miliarde de dolari, relatează CNBC.


Creșterea Dogecoin și a altor descendente ale bitcoin se datorează faptului că sunt percepute ca fiind ieftine comparativ cu bitcoin sau etherum, a explicat Dave Chapman, analist la compania de trading Octagon Strategy din Hong Kong, scrie news.ro.

Unul dintre fondatorii Dogecoin a declarat pentru un site care publică informații despre monede virtuale că aprecierea Dogecoin îl face să se îngrijoreze de excesele care au loc pe piață.

Date publicate de platoforma CoinMarketCap arată că dogecoin avea pe 5 ianuarie o capitalizare de 1,17 miliarde de dolari, fiind tranzacționată la 0,010360 dolari pe unitate.

Luna trecută, moneda virtuală s-a apreciat cu peste 400%, atingând pentru scurt timp, la sfârșitul lui decembrie, 0,0107 dolari pe unitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Tehnologie : Uber cere să fie reglementat
Pagina a fost generata in 0.4282 secunde