INTERNET MOBILE WORLD. Două zile dedicate businessului de calitate

342
INTERNET MOBILE WORLD. Două zile dedicate businessului de calitate - img20171004wa0001-1507121053.jpg

Articole recomandate

Timp de două zile, 4 și 5 octombrie, în Pavilionul Central Romexpo, businessul de calitate este la el acasă în cadrul celei mai ample expo-conferințe B2B din regiune, aflată la a șasea ediție și dedicată soluțiilor digitale și IT.

"La cea de-a șasea ediție, IMWorld reprezintă un eveniment de neratat pentru furnizorii și utilizatorii de soluții digitală, fiind cea mai amplă expo-conferință B2B din Sud-Estul Europei. Evenimentul creează un cadru important în industria din România pentru dezvoltare profesională, networking și generare de noi clienți care reunește în același loc o audiență de business într-un mediu special construit pentru soluții de digital, mobile și software IT", spun organizatorii.

Așadar, pe 4 octombrie, între orele 9:00 și 18:00, va fi prezentată o expoziție cu soluții de IT & Digital, Sesiuni pe Main Stage, Digital & e-Commerce, SMBs & Enterprise, Marketing Innovation, Developers, Security Stage.

Între 9:00 și 18:00, pe 5 octombrie, cei interesați pot urmări o expoziție cu soluții de IT & Digital, Sesiuni pe Main Stage, Digital & e-Commerce, SMBs & Enterprise, Marketing Innovation, Developers, Security Stage.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.35 secunde