Facebook, WhatsApp și Instagram riscă să fie închise

445
1
Facebook, WhatsApp și Instagram riscă să fie închise - fb-1520404524.jpg

Articole recomandate

Facebook, WhatsApp și Instagram ar putea să fie închise. Blackberry a dat în judecată compania fondată de Mark Zuckerberg pe care o acuză că i-a încălcat cu bună știință proprietatea intelectuală.


Funcțiile pe care BlackBerry pretinde că Facebook le folosește în aplicațiile sale fără a avea drept acoperă partea de securitate, unele caracteristici ale interfeței grafice, dar și mai multe opțiuni ce țin de funcționalitate propriu-zisă a acestora.


Generarea cheilor de criptare, afișarea pictogramelor numerice pentru a evidenția notificările, etichetarea persoanelor în poze, autocompletarea textului în căsuța de căutare și oprirea notificărilor pentru o conversație sunt câteva dintre caracteristicile vizate de proces.


Cel mai probabil, cele două companii vor ajunge la o înțelegere. Fie Facebook va fi de acord să plătească pentru brevetele deținute de BlackBerry, fie va găsi niște brevete proprii pentru care să inițieze propriul proces pentru a anula acțiunea celor de la BlackBerry. În schimb, în caz că justiția americană dă câștig de cauză canadienilor de la BlackBerry, Facebook, Whatsapp și Instagram și-ar putea opri activitatea


Nu este neobișnuit ca o companie aflată pe o pantă descendentă sau care încearcă să se reinventeze să caute orice mijloace de finanțare, inclusiv acest gen de procese. Au făcut-o Yahoo! cu Facebook în 2012, Nokia cu Apple în 2016, iar exemplele ar putea continua.


4 miliarde de oameni folosesc Facebook, Facebook Messenger și subsidiarele sale, WhatsApp și Instagram. 


Sursa: Digi24


Comentează știrea

DNA
7 martie 2018
Sa le inchida!

Vom fi mult mai fericiti fara aceste "mizerii electronice"...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5832 secunde